نكات مهم برای متقاضیان رشته موسيقي ايراني: مفاد آزمون در 2 بخش است: بخش اول:- سرايش (خواندن ملودی درگام های ماژور، خواندن ملودی مینور یا مد ایرانی، وزن خوانی ترکیبي و ساده)- شنوايي (یک صدایی ملودی تنال، دوصدایی (تشخیص فواصل ملودیک و هارمونیک)) بخش دوم:- اجرای يكي از سازهاي موسيقي سنتي ايرانی (تار، سه تار، سنتور، نی، کمانچه، قانون، عود، قیچک)- اجرای یک ردیف (از ردیفهای معتبر موسیقی ایرانی)- دو آواز به انتخاب متقاضی و اجرای سه گوشه به پرسش داوران – قطعه نوازی (اجرای دو قطعه تخصصی ساز به انتخاب متقاضی و اجرای یک قطعه به پرسش داوران) مي باشد. به استثنای اینکه در قسمت موسیقی ایرانی، در قسمت سرایش ملودی، خواندن ملودی در مُدِ ایرانی نیز از موارد آزمون سلفژ است. لازم به ذکر است مجموع نمرات این قسمت ۸۰ نمره میباشد و از اهمیت ادامه مطلب بالایی برخوردار است. منبع:www.ibna.ir، عکاس: ،حمید حافظینشر نیماژ از سال ۱۳۹۲ در زمینه شعر فعالیت خود را آغاز کرد و بهتدریج به انتشار کتابهایی در حوزه ادبیات داستانی و علوم اجتماعی پرداخت. نکته مشهود در سالیان اخیر این است که اگر چه بعضی از شرکت کنندگان در ساز تخصصی خود بسیار قوی باشند «مثل کسی که خانواده موزیسینی دارد یا از بچگی به کلاس موسیقی رفته» ولی اکثر آنها در آزمون سلفژ و قسمت های مختلف آن به مشکل برمیخورند.
کتاب های موسیقی گیتار
با توجه به تأثیری كه هارمونی در قبولی امتحان ورودی دارد، می بایست تمركز بیشتر را به این مبحث اختصاص داد و از آنجا كه قسمت مقدماتی آن در دوره کنکور فراگرفته شده است (مخصوصاً مبحث آکوردشناسی)، با استفاده از دوره های آموزشی آموزشگاه هونر، زمان کمتر از سه ماه هم می تواند برای آموزش ادامه مباحث کفایت کند. این آزمون به صورت تستی بوده و شامل ۱۰ تست از سازهای ارکستر سمفونیک و ۵ تست از سازهای ایرانی میباشد که اگر در کلاس تئوری خلاقیت موسیقی کنکور هنر از استاد کثیری فر استفاده می کنید برای هر 15 سؤال آماده هستید. به قول میثم مدنی، هر چیزی که بوی انجام کاری بزرگ در زمان و با هزینه کم میده، حتما پشتش یه تله قرار داده شده. در این قسمت چند میزان وجود دارد که نت های باس با شیفراژ های مختلف در اختیار هنرجو قرار دارد و باید با نوشتن بخش های سوپرانو، آلتو و تنور و با وصل و حل صحیح آکورد ها آن را پاسخ دهد. این سایت همواره تلاش میکند تنوع و کیفیت را در اولویت کار خود قرار دهد و رضایت کاربران در نظر بگیرد. Data has been created with the help of GSA Content Gen erator D emoversion.
خريد كتاب موسيقي
برای نوازندگان غیر از پیانو و گیتار، آکومپانیمان (همنوازی) پیانو الزامی است و مثلاً نوازنده فلوت برای آزمون عملی باید یک پیانیست را که قبلاً با هم قطعات را تمرین کرده اند، به همراه خود در جلسه مصاحبه حاضر کند! بخش دوم:- اجرای يكي از سازهاي موجود در اركستر سمفونيك (به استثناي سازهاي ضربي)- اجرای سه قطعه کامل از دورههای باروک، کلاسیک و رومانتیک- همراهی پیانو برای متقاضیان غیر از پیانو و گیتار الزامی است.- دشیفراژ (برای سازهای پیانو و گیتار اجرای یک قطعه ناشناخته الزامی است). نكات مهم برای متقاضیان رشته آهنگسازي: مفاد آزمون در 3 بخش است: بخش اول: هارموني به صورت كتبي شامل يك سوال باس شماره گذاري شده تا پايان آكوردهاي هفتم (اعم از دومينانت، فرعي و ثانوي)- 15 سوال سازشناسي ايراني و جهاني به صورت چهارگزینهای كتبي (5 سوال سازشناسي ايراني و 10 سوال سازشناسي جهاني)، بخش دوم: – سرايش(خواندن ملودي درگامهاي ماژور و مينور، وزن خواني تركيبي و ساده) – شنوايي (يك صدايي ملودي تنال، دوصدايي(تشخيص فواصل ملوديك و هارمونيك) بخش سوم: پيانو: اجراي دو قطعه به انتخاب داوطلب الزامي است. This has been created by GSA Content G enerator Demoversion!
دانلود کتاب های موسیقی
در بخش قطعه نوازی، داوطلب دو قطعه اختیاری را انتخاب کرده و معمولاً یکی از آنها توسط هیأت ژوری پرسیده میشود. سنتور انواع مختلفی دارد که یکی از رایجترین آنها سنتور 9 خرک است که دارای 72 سیم میباشد. در عصر جدید، گوشیهای هوشمند خواه یا ناخواه به وسیلهای جدانشدنی از ما تبدیل شدهاند، این امر زندگی روزمره طیف بسیاری از افراد را دچار تغییرات کرده و سبک زندگی جدیدی را در آنها به وجود آورده است. در این آموزشگاه در پایان هر دوره از هنرجویان امتحان عملی گرفته شده و پس از آن گواهی معتبر موسیقی به آنها اهدا میشود. هر سه كتاب، کتاب های رسمی آموزش و پرورش می باشند و در هنرستان های موسیقی تدریس می شوند. در این بخش هنرجو باید بر یکی از سازهای موسیقی ایرانی شامل تار، سه تار، سنتور، نی، کمانچه، قانون، رباب، عود یا قیچک تسلط داشته باشد. این کتاب در سال ۱۳۷۱ به عنوان کتاب سال انتخاب شد و همواره به عنوان یکی از بهترین کتاب های آموزش تئوری موسیقی شناخته میشود. پس در همان دانشگاه به تحصیل در مقطع دکترا ادامه داد و پایاننامهای در مورد ردیف موسیقی ایرانی نوشت. برخی از مؤلفان، اساتید یا کسانی که قصد دارند پذیرش در مقطع دکتری داخل یا مقاطع تحصیلی مختلف در خارج کشور را اخذ کنند باید رزومه قوی ارائه کنند. This data has been created by GSA Content G enerator DE MO.